Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Vill ni marknadsföra er skola, era utbildningar, ert företag eller er organisation? SyoGuiden.com är en utmärkt marknadsföringskanal!

Ni når precis rätt målgrupp

SyoGuidens besökare är specifikt intresserade av jobb och studier. Genom att samarbeta med oss når ni hundratusentals potentiella elever/studenter/ kunder direkt!

Vi vet vad besökarna
vill ha

Våra redaktörer har många års erfarenhet av att lägga upp annonskampanjer på Internet.

Vi hjälper er att få fram ert budskap på bästa sätt. Vi har flera olika annonseringsalternativ i olika prisklasser och sätter ihop ett unikt paket som passar just er! Vi vet av erfarenhet att de skolor, företag och organisationer som arbetar med oss når stora framgångar när det gäller att nå ut till och påverka sina målgrupper.

Ni når andrahands-
informatörerna

SyoGuiden.com är ett flitigt använt redskap bland studievägledare och arbetsförmedlare. Många journalister hittar information och uppslag till reportage hos oss.

Följande annonseringsmöjligheter finns på SyoGuiden.com:

Startsida

Nå många på kort tid!
Genom banner eller textpuff på någon av våra startsidor får du många besökares uppmärksamhet.

Textlänk

Nå den som söker just det ni erbjuder!
Du når den kvalificerade besökaren med störst potential att leda till avslut. Text med länk till er webbsida. Placeras på flertalet av våra avdelningar som är relevanta för er verksamhet.

Artikel

Ge besökaren en djupare inblick i er verksamhet!
Artikeln skrivs av vår journalist och ger utrymme för bilder och länkar. Ett seriöst och mer personligt sätt att belysa er verksamhet på.

Nyhetsbrev

Nå den som vill hålla sig uppdaterad – privat eller i sitt jobb!
Du når många studie-
och yrkesvägledare och personer som just
nu vill ha information om studier och jobb.

Nyhetsbrevet skickas via email varje vecka
till cirka 8 000 prenumeranter. För att skapa bästa möjliga resultat rekommenderar vi en kombination av ovanstående alternativ. Vi hjälper er att sätta ihop ett paket som passar just era behov!